Op deze pagina vindt je de verslagen en foto's van evenementen door BeHAT georganiseerd.

Ook andere activiteiten gerelateerd aan (trek)paarden zullen wij hier vermelden.

:: 2018    :: 2017    :: 2015    :: 2014    :: 2013    :: 2012

:: Nieuwsbrieven 2014


Zondag 2 November, Paardenzegening in korte broek
Onze jaarlijkse paardenzegening was weer een ‘fenomenaal’ succes.!.Het weer op deze prachtige dag was uniek, misschien wel éénmalig zo begin november. Voor de meeste deelnemers was het dit jaar vroeg uit de ‘veren’. Eenieder werd verwacht om 9 uur aan de ontbijttafel  op locatie. Hier wachtte ons een goed bereid stevig ontbijt met onder andere spek en ei.
Voor het hele verslag klik hier.....
Voor de foto´s klik hier.....


Voor de uitzending, gemaakt door RTV Maas en Mergeland klik hier.....

Zondag 27 juli, Rit voor De Merici.

Van (trek)paarden kun je ontzettend genieten maar doe je dat samen met de cliënten van de Merici dan des te meer!!
In totaal 7 aanspanningen en ca. 20 cliënten van woon en zorgplek de Merici genoten behalve van het mooie weer ook van de prachtige rit (met dank aan Kai).
De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ in de tuin van hun thuis. Deze werd aangeboden door de vrienden van de Merici en geheel verzorgt door de cliënten.
Dank gaat uit naar Froukje voor de perfecte organisatie, de leden met hun aanspanningen die hun bijdrage deden, Kai voor het uitzetten van de schitterende rit maar vooral naar de cliënten van Merici die deze dag tot een success maakten!!
Wellicht tot een volgende keer.
Voor de foto's klik hier.....


9 juni 2014 BeHAT tijdens eventing Hulsberg
Op verzoek van de organisatie toonde de ruitergroep van BeHAT haar kunnen in de vorm een heuse kur op muziek. Een groot succes en chapeau voor de ruiters Monique (met Claar), Colette (met Floor), Evelien
(met Hanne) en Jan (met Juup)
Uiteraard onder en dankzij deskundige begeleiding van Jo.
Voor de foto's klik hier.


Een weekje na het eerste lustrum van BeHAT.

Het was een gezellig weekend 16, 17 en 18 mei. Het eerste lustrum is een feit. Inmiddels zijn er al een hoop foto’s verschenen en van sponsors hebben we al een aantal positieve reacties gehad. Alle materiaal is weer terug bij de eigenaren, Floor is na het weekend naar haar nieuwe eigenaresse verhuisd en de rust is weer gekeerd. Limburg hebben we op zaterdag van zijn mooiste kant gezien in een prachtige 25 km lange rit.
Lees
verder.....
Voor de foto's klik hier.....


20 maart 2014 Riny Rutjens, menner van wereldklasse of Willie Wortel

Door Peter Beijers

Donderdag 20 maart, een zomerdag in de winter. Met 26 leden en niet leden togen we richting Weert voor een avond vol informatie van, en demonstratie door Riny Rutjes, een autoriteit binnen de mensport.
Voor het hele verhaal klik hier.....

Voor de foto's klik hier.....